جمعه 28 مهر 1396   05:17:32

1396/7/19 چهارشنبه انتصاب رئیس دانشکده کشاورزی و سرپرست کتابخانه مرکزی

دکتر منوچهر بابایی پور طی احکامی رئیس دانشکده کشاورزی و سرپرست کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه را منصوب کرد.

رئیس دانشگاه ملایر، دکتر شهریار مهدوی را به سمت رئیس دانشکده کشاورزی و دکتر داود اخضری را به سمت سرپرست کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه منصوب کرد.

ریاست دانشگاه ابراز امیدواری نمود با نظر به تعهد، درایت و تخصص ایشان شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعه دانشگاه ملایر و تحقق وعده های دولت تدبیر و امید در پیشبرد اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

همچنین دکتر بابایی پور از زحمات و تلاشهای دکتر محمدپرست در زمان تصدی ریاست دانشکده کشاورزی و دکتر طیبی در زمان تصدی ریاست کتابخانه مرکزی تشکر و قدردانی نمود.