يكشنبه 26 آذر 1396   22:52:06

1396/7/10 دوشنبه پیام سرپرست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بهار علم و سال تحصیلی جدید با شور و نشاط از راه می رسد و شروعی دوباره و پر انرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار در محیط های علمی و دانشگاهی آغاز می شود؛ در این میان دانشگاه بهترین فرصت آموختن را برای دانش پژوهان فراهم آورده تا برای ورود به عرصه خدمت آمادگی پیدا نمایند؛ لذا بر یکایک اعضای جامعه دانشگاهی اعم از اساتید و دانشجویان فرض است که با ایجاد فضایی همراه با نشاط، در مسیر پویایی علمی و فرهنگی در محیط دانشگاه تلاش نمایند.

اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع فعالیت های آموزشی و پژوهشی را به جامعه دانشگاهی از جمله استادان، پژوهشگران، دانشجویان، کارکنان و بویژه دانشجویان جدیدالورود، صمیمانه تبریک گفته و امیدوارم با اراده ای راسخ و با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای علمی و پژوهشی خود و با همراهی اساتید، مسئولان و کارکنان دانشگاه به فعالیت های علمی، فرهنگی و دانشجویی پرداخته و در جهت تعالی و سربلندی میهن عزیزمان ایران گام نهید.

اکنون در آستانه پنجمین سال فعالیت دولتِ «تدبیر و امید» مدیریت دانشگاه ملایر به عنوان یک دانشگاه جوان و در حال توسعه با استعانت از خداوند متعال و با تکیه بر چراغ ایمان و آگاهی و با مشی اعتدال‌گرایی تمام توان خود را برای ایجاد بستری مناسب در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان پرتلاش این مرز و بوم به کار خواهد گرفت. تلاش برای اتمام پروژه های عمرانی مهم دانشگاه مانند کتابخانه مرکزی دانشگاه، آمفی تئاتر مرکزی و همچنین ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش، راه اندازی مرکز پرتودهی گاما و الکترون، تلاش برای افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی و توجه به حرکت دانشگاه در مسیر بین المللی شدن از جمله برنامه های در دست اقدام دانشگاه می باشد که با جدیت در حال پیگیری است. مجموع این اقدامات به همراه داشتن اعضای هیأت علمی و کارمندان متعهد و متخصص و همچنین همّت و حمیّت جوانان تلاشگر سبب استمرار موفقیت های ارزشمند دانشگاه خواهد شد.

از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را برای همکاران و دانشجویان خواهانم.

دکتر منوچهر بابایی پور

سرپرست دانشگاه